Kategórie

Výrobcovia / značky

Netatmo Smart Door Lock and Keys

NETATMO-NDL-EC-1664

nové (nepoužité)

Inteligentný zámok dverí a kľúče Netatmo ponúkajú špičkové bezpečnostné riešenie, ktoré bezproblémovo spája pohodlie s vysokou úroveň ochrany. Tento systém, navrhnutý tak, aby poskytoval bezpečný a inteligentný spôsob riadenia prístupu do vášho domova, spája najnovšie bezpečnostné technológie s jednoduchosťou správy založenej na aplikácii a NFC kľúčoch.

  • Zámok nie je motorizovaný.

Viac detailov

Časovo obmedzená ponuka:

357,19 € s DPH

379,99 € s DPH


297,66 € bez DPH
Ojoj, tento produkt momentálne nie je na sklade

Značka: Netatmo

Štítky: Zámky a zvončeky, Nuki

 
Detaily

Netatmo Smart Door Lock and Keys – Bezpečnejší a flexibilnejší prístup do vášho domova pomocou zariadenia Smart Door Lock and Keys

Inteligentné zámky a kľúče dverí Netatmo ponúkajú špičkové bezpečnostné riešenie, ktoré bezproblémovo spája pohodlie s vysokou úrovňou ochrany. Tento systém, navrhnutý tak, aby poskytoval bezpečný a inteligentný spôsob riadenia prístupu do vášho domova, spája najnovšie technológie zabezpečenia s jednoduchosťou správy založenej na aplikáciách.

Funkcie

  • Kompatibilita Apple HomeKit na vytváranie inteligentných spojení s inými zariadeniami - spustenie scén po odomknutí
  • Jeden inteligentný kľúč pre viaceré zámky dverí
  • Deaktivujte stratený alebo ukradnutý kľúč a pridajte nové kľúče do aplikácie
  • Zámok, ktorý spĺňa najprísnejšie bezpečnostné certifikácie a nefalšovateľné, neduplikovateľné kľúče.
  • Na zamknutie alebo odomknutie dverí použite inteligentný kľúč alebo smartfón
  • Pošlite svojim hosťom pozvánku do smartfónu, ktorá potom funguje ako kľúč, nech ste kdekoľvek
  • Kompatibilné so všetkými dverami vybavenými euro cylindrickou vložkou.
  • Výdrž batérie viac ako rok a záložné pripojenie micro USB.
  • Samostatný produkt bez skrytých poplatkov.

Netatmo Smart Zámok a kľúče dverí

Je Smart Door Lock kompatibilný s mojimi prednými dverami?

Inteligentný zámok dverí Netatmo je kompatibilný s dverami, ktoré sú vybavené euro vložkou. Môže byť inštalovaný na väčšinu dverí s maximálnou hrúbkou 10 cm (môže byť potrebná inštalácia rozširujúcej súpravy, predáva sa samostatne). Je kompatibilný s dverami vybavenými jednobodovým aj viacbodovým zámkom. Kompatibilné sú aj dvere vybavené zdvíhacími kľučkami. Skontrolujte, či sú vaše dvere kompatibilné: https://check.netatmo.com/security/doorlock.

Je Smart Door Lock motorizovaný?

Inteligentný zámok dverí nie je motorizovaný zámok. Používa sa rovnakým spôsobom ako tradičný zámok, čo znamená, že na zamknutie/odomknutie dverí je potrebný manuálny zásah. Vložte inteligentný kľúč do zámku dverí a potom ním otočte, ako by ste normálne používali bežný zámok/kľúč. Pri zamykaní/odomykaní dverí smartfónom počkajte niekoľko sekúnd, kým sa vytvorí bezpečné, šifrované Bluetooth spojenie so zámkom. Potom jednoducho otočte vonkajším gombíkom inteligentného zámku dverí, aby ste ovládali cylindrickú vložku.

Môžem ovládať Smart Door Lock na diaľku?

Pre maximálnu bezpečnosť komunikuje Netatmo Smart Door Lock so smartfónom prostredníctvom plne šifrovaného Bluetooth, nie cez Wi-Fi. Nepripája sa teda k internetu. Ak chcete spravovať inteligentné kľúče (ich pridávanie a odstraňovanie), musíte byť v dosahu zámku dverí. Svojim hosťom však môžete na diaľku a odkiaľkoľvek poslať pozvánku do smartfónu, aby mohli zamykať a odomykať dvere vášho domova cez Bluetooth pomocou svojho smartfónu.

Čo mám robiť, ak sa vybijú batérie?

Inteligentný zámok dverí je vybavený 4 x AAA batériami, ktoré vydržia viac ako jeden rok, čo je oveľa dlhšie ako väčšina inteligentných dverových zámkov na dnešnom trhu. To zaisťuje každodenný život bez stresu. Myslí dopredu a upozorní vás na smartfóne, keď je batéria takmer vybitá. A aj keď je batéria vybitá, stále budete mať prístup k záložnému portu micro USB na opätovnú aktiváciu zámku dverí pomocou zdroja energie, ako je externá batéria alebo laptop.

Ako funguje zdieľanie prístupu s mojimi hosťami?

Odoslanie pozvánky do smartfónu je praktické, ak nechcete alebo nemôžete dať svojim hosťom inteligentný kľúč (ak nie ste doma).
Ak chcete svojim hosťom poslať dočasnú pozvánku, aby mohli zamykať a odomykať dvere pomocou vlastného smartfónu:
— Postupujte podľa krokov v aplikácii Home + Security. Môžete si vybrať, ako chcete poslať túto pozvánku (e-mail, SMS, WhatsApp atď.).
— Po odoslaní vaši hostia dostanú pozvánku na svoj smartfón. Toto bude obsahovať odkaz na stiahnutie odľahčenej aplikácie: Home + Guest. Do domácnosti budú môcť pristupovať v priebehu niekoľkých sekúnd bez toho, aby si museli vytvárať účet alebo heslo.
Jediným účelom aplikácie Home + Guest je umožniť hosťom zamknúť/odomknúť dvere vlastnými rukami vďaka smartfónu, keď sú v dosahu Bluetooth od zámku Smart Door Lock.

Akú úroveň ochrany ponúka zámok a kľúče od Netatmo?

Inteligentný zámok dverí Netatmo je elektronická vložka vyrobená z vysoko pevnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá sa hodí do existujúceho zámku dverí. Táto vložka, navrhnutá spoločnosťou Netatmo, spĺňa najprísnejšie požiadavky na fyzickú a elektronickú bezpečnosť a odolnosť proti vlámaniu v súlade s európskou normou EN15684 a certifikáciou SKG***. Je vystužená doskou proti odvŕtaniu a 3 bezpečnostnými kolíkmi, vďaka čomu je vysoko odolná voči fyzickým útokom, ako je vŕtanie, rezanie, ťahanie a násilný vstup. Jeho dizajn tiež znemožňuje výber.

Produkt je tiež navrhnutý tak, aby odolal pokusom o hackovanie a je certifikovaný nezávislou organizáciou AV-TEST, popredným inštitútom pre kybernetickú bezpečnosť. Pre viac informácií navštívte www.av-test.org/
Dvere je možné odomknúť pomocou smartfónu pomocou plne šifrovaného, bezpečného komunikačného protokolu Bluetooth Low Energy alebo pomocou inteligentných kľúčov, ktoré sú založené na certifikovanej a chránenej technológii NFC. Všetky výmeny so zámkom dverí sú zabezpečené pomocou najmodernejších kryptografických algoritmov.
Iba jedinečný bezpečnostný prvok zabudovaný do každého zámku dverí Smart Door dokáže overiť akcie odomknutia, zamknutia a pridania nového prístupu.

Netatmo Smart Zámok a kľúče dverí

Hlavné body

  • Zvýšte bezpečnosť svojho domova – Používaním najodolnejších materiálov a najnovšej technológie, Smart Door Lock and Keys, poskytujú úroveň zabezpečenia, ktorú potrebujete, aby ste sa vo svojom dome cítili bezpečne.
  • Dajte si možnosti – Váš smartfón sa stane druhým kľúčom! Zamknite a odomknite svoje predné dvere vložením inteligentného kľúča ako ktorýkoľvek iný normálny kľúč... alebo použite svoj smartfón! So zámkom Smart Door Lock už nikdy nevymknete svoj dom, pretože ste nechali kľúče vo vnútri.
  • Inteligentné kľúče, ktoré prekonávajú vaše súčasné kľúče – s certifikovanou technológiou NFC technológie a najspoľahlivejšie metódy kryptografickej ochrany, kľúče sú odolné voči falšovaniu, nemožno ich duplikovať a v prípade straty alebo krádeže ich možno okamžite deaktivovať z aplikácie Home + Security.
  • Extrémne odolný – V súlade s najprísnejšími požiadavkami, ktoré zaručujú váš domov najvyššiu úroveň mechanického a elektronického zabezpečenia, v súlade s normou EN15684. Je navrhnutý tak, aby vás chránil pred fyzickými pokusmi o vlámanie, ako je vyberanie, vŕtanie, ťahanie, rezanie a kladivo. Cylinder navrhnutý spoločnosťou Netatmo je vyrobený z vysoko odolnej nehrdzavejúcej ocele, vystužený podložkou proti odvŕtaniu a 3 bezpečnostnými kolíkmi pre optimálnu ochranu.
  • Šifrované a chránené – Je tiež skonštruovaný tak, aby odolal počítačovým útokom, takže Smart Door Lock nie je pripojený k internetu. Dvere môžete odomknúť iba cez plne šifrovanú zabezpečenú Bluetooth komunikáciu so smartfónom alebo cez Smart kľúče. Iba jedinečný bezpečnostný prvok zabudovaný do každého zámku môže overiť odomknutie, zamknutie a pridanie nového kľúča.
  • Prevezmite kontrolu – Potrebujete náhradný kľúč? Už nestrácajte čas čakaním na zámočníka. Pomocou aplikácie Home + Security môžete jednoducho pridať toľko inteligentných kľúčov, koľko chcete. V prípade krádeže alebo straty kľúča už nebudete musieť meniť zámky, stačí ho deaktivovať v aplikácii.
  • Bezpečne zdieľajte prístup k svojmu domovu, nech ste kdekoľvek – Nie nepotrebujete schovať svoje kľúče alebo ich požičať a dôverovať susedom, keď ste preč! Stačí poslať pozvánku z aplikácie Home + Security a poskytnúť dočasný prístup, ktorý možno kedykoľvek odvolať. Vaši hostia potom budú mať jednoduchý prístup k vášmu domovu pomocou svojich smartfónov.
  • Užite si pokoj – Batéria Smart Door Lock vydrží viac ako jeden rok. Keď budete musieť vymeniť batérie, dostanete upozornenie na smartfón.
  • Bezpečnejší a flexibilnejší prístup do vášho domova - Netatmo prináša revolúciu v tradičnom kľúči so systémom Smart Door Lock and Keys, ktorý prináša väčšiu flexibilitu do každodenného života a vylepšené zabezpečenie na ochranu prístupu do domu. To všetko bez zmeny návykov členov rodiny.
  • Vlastná inštalácia - Náš inteligentný zámok dverí je kompatibilný s dverami vybavenými euro valec, s hrúbkou do 10 cm. Inštalácia trvá len niekoľko minút: stačí len vymeniť jednu skrutku.
  • Objavte našu aplikáciu - Vytvorte si ekosystém prispôsobený vašim potrebám. Získajte prístup ku všetkým svojim bezpečnostným produktom Netatmo a ich funkciám v aplikácii Home + Security bez poplatkov za predplatné alebo ďalších poplatkov.

Špecifikácie

  • Zámok rozmery: 50 (priemer) x 145 (hĺbka) mm
  • Rozmery kľúčov: 58 (dĺžka) x 23 (šírka) mm
  • Zámok pripojenie: Šifrované a zabezpečené Bluetooth Low Energy (BLE) 4.2 (2,4 GHz ± 10 MHz)
  • Kľúče pripojenie: Chránené a certifikované NFC

Príslušenstvo

  • Predlžovacie súpravy: 45 mm, 50 mm (predávajú sa samostatne)
  • Umožňujú vám upraviť dĺžku zámku Smart Door Lock tak, aby vyhovovala hrúbke vašich dverí.
  • Vonkajšie rozšírenie vyrobené z vysoko pevnej nehrdzavejúcej ocele.
  • Funguje výhradne so zámkom Netatmo Smart Door Lock.
  • Skontrolujte si kompatibilitu vašich dverí: check.netatmo.com.

Bezplatná aplikácia na celý život

  • Žiadne poplatky za predplatné.
  • Aplikácia je k dispozícii v obchode App Store / Play Store.

Kompatibilita aplikácií

  • Kompatibilita s iPhone a iPad: Ak chcete používať toto príslušenstvo s podporou HomeKit, odporúčame vám použiť najnovšiu verziu systému iOS alebo iPadOS.
  • Kompatibilita so systémom Android: Odporúča sa najnovšia verzia systému Android s prístupom do Obchodu Play.

Systémové požiadavky

  • Dvere vybavené euro vložkou. Maximálna hrúbka hrany dverí: 100 mm
  • Skontrolujte kompatibilitu na: check.netatmo.com

Napájanie a batérie

  • 4 x 1,5 V AAA batérie s viac ako ročnou výdržou
  • Upozornenie na slabú batériu (pri pripojení k zámku dverí cez Bluetooth)
  • Núdzový port micro USB na opätovnú aktiváciu zámku v prípade vybitia batérií.

Obsah balenia

  • 1 inteligentný zámok dverí
  • 3 inteligentné kľúče
  • 1 karta vlastníctva (na správu inteligentných kľúčov a obnovenie továrenských nastavení)
  • 4 1,5 V AAA batérie
  • 1 nástroj na meranie hrúbky dverí
  • 1 35 mm predĺženieSúprava
  • 1 40 mm predlžovacia súprava
  • 1 skrutka M5-60
  • 1 2,5 mm imbusový kľúč
  • 1 používateľská príručka
 
Vlastnosti
Brand IDNETATMO
IoT - Internet of ThingsBezdrôtová komunikácia
BluetoothBluetooth Low Energy
Zabezpečenie majetkuZámok na dvere
NapájanieBatérie
Typ použitiaVnútorné
Trieda krytiaIP20

Napíšte Váš názor

Netatmo Smart Door Lock and Keys

Inteligentný zámok dverí a kľúče Netatmo ponúkajú špičkové bezpečnostné riešenie, ktoré bezproblémovo spája pohodlie s vysokou úroveň ochrany. Tento systém, navrhnutý tak, aby poskytoval bezpečný a inteligentný spôsob riadenia prístupu do vášho domova, spája najnovšie bezpečnostné technológie s jednoduchosťou správy založenej na aplikácii a NFC kľúčoch.

  • Zámok nie je motorizovaný.

Napíšte Váš názor

Príslušenstvo

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30)

Nuki Box

349,00 €

tedee Keypad

94,05 € 99,00 €

Menu