Homey Energy – Nová výkonná funkcia

Homey Energy – Nová výkonná funkcia

Homey Energy – Nová výkonná funkcia

29.10.2019 bola spoločnosťou Athom (Homey) predstavená a vydaná nová aktualizácia Homey Energy, ktorá je súčasťou Homey v3.0.0, ktorá sa od tohto dňa začala rozširovať medzi užívateľov.

Homey-3.0.0

Viete, ktoré spotrebiče vo vašej  domácnosti spotrebujú najviac energie? Je to umývačka? Lacná kanvica? Alebo chladnička? S funkciou Homey Energy získate prehľad o tom, koľko energie vaše zariadenia spotrebujú a koľko generujete v ktorúkoľvek dennú dobu.  V momente viete identifikovať týchto „žrútov“ energie vďaka transparentnej a prehľadnej novinke.

Pohľad v reálnom čase 

Homey teraz zobrazuje živý prehľad všetkých vašich energeticky náročných zariadení. Napríklad, ak nastavíte jas lampy Philips Hue, okamžite uvidíte vplyv na jej spotrebu energie. Merania energie celého domu sú dostupné kedykoľvek a kdekoľvek.

Homey-3.0.0

Aj keď sa môže zdať, že sú spotrebiče v pohotovostnom režime vypnuté, stále budú používať energiu. S funkciou Homey Energy máte možnosť sledovať spotrebu v pohotovostnom režime každého zariadenia, ako aj skutočnú spotrebu po zapnutí.

Väčšina inteligentných zariadení nedokáže merať svoju vlastnú spotrebu energie. Na vyriešenie tohto problému odhadne Homey svoju aktuálnu spotrebu na základe stavu a technických údajov zariadenia. Napríklad, ak je žiarovka zapnutá na 80%, odvodí Homey spotrebu energie z pohotovostného režimu a hodnoty „zapnuté“. Tieto hodnoty poskytujú aplikácie Homey alebo ich môžete zadať sami.

Identifikujte zariadenia s najväčšou spotrebou

Chcete zistiť, ktoré zariadenia majú najväčšiu spotrebu elektrickej energie? Kruh na domovskej obrazovke aplikácie zobrazuje spotrebu všetkých zón a zariadení. Teraz je ľahké nájsť, ktoré zariadenie využíva najviac energie, a môžete to porovnať s celkovou spotrebou.

Solárne Panely

Ak máte nainštalované solárne panely, chcete sa ubezpečiť, že fungujú správne a že systém generuje toľko, ako sa predpokladalo. Aplikácia Homey Energy meria solárnu produkciu a poskytuje vám informácie o spotrebe energie všetkých vašich domácich spotrebičov.

Vonkajší krúžok zobrazuje produkciu vášho solárneho panela v porovnaní so spotrebou energie v domácnosti.

Inteligentné Merače

Homey Energy pridáva podporu pre inteligentné merače. To sú zariadenia, ktoré merajú celkovú spotrebu vášho domu. Pretože Homey pozná spotrebu energie mnohých vašich zariadení, v prípade použitia inteligentného merača sa zobrazí v Homey Energy sekcia "Other" (Iné). To vám pomôže zistiť zariadenia s najväčším energetickým odberom, o ktorých ste nevedeli, že tam sú.

Nikdy nebudete bez batérií

Okrem sledovania spotreby energie je možné v prehľade nájsť aj zoznam všetkých zariadení napájaných z batérie a ich stav. Je potrebné vymeniť batériu? Potom Homey presne vie, aký typ batérií zariadenie potrebuje.

Homey-3.0.0

Homey Energy je súčasťou aplikácií Homey v3.0.0 a Homey v3.0.1. Pozývame vás vyskúšať si Homey Energy ešte dnes a začnite znižovať svoju energetickú stopu!

Autor 31.10.2019 Návody a Tipy, Changelogs - aktualizácie 0 5046

Zanechajte nám Váš názorZanechajte odpoveď

Vyhľadávanie v blogu

Najnovšie názory

Naposledy navštívené

Žiadne produkty

Menu

Porovnať 0