Danapad V3 vzdialené nastavenie PIN kódu

Danapad V3 vzdialené nastavenie PIN kódu

Nová funkcia pre Danapad V3 je tu! Novinka, ktorá poteší najmä majiteľov nehnuteľností na krátkodobý prenájom cez Airbnb a Booking.com umožňuje udeľovať dočasné a trvalé PIN kódy pre vstup do vašej nehnuteľnosti odkiaľkoľvek na svete. Už sa nikdy nebudete musieť starať o to, že hosťom musíte priniesť kľúč. Jednoducho stačí poslať e-mail, alebo SMS s dočasným PIN kódom, platným presne na obdobie, ktoré si hostia zarezervujú. Treba ale myslieť aj na upratovaciu službu, ktorá vám príde nehnuteľnosť upratať po tom ako hostia odídu. Prideľte im jeden trvalý PIN kód a vždy budete mať prehľad v reálnom čase kedy a kto si práve odomkol či zamkol dvere na vašej nehnuteľnosti. My vám ukážeme ako na to.

Aké zariadenia potrebujete?

Danalock Danabridge V3

Danalock Danapad V3 klávesnica

Danalock V3 Inteligentný zámok - podporované verzie sú Bluetooth, resp. Bluetooth a Z-Wave.

Podporované Danalock V3 verzie:

Upozornenie: Danalock V3 Bluetooth a Homekit verzia nefunguje s Danapad V3 klávesnicou.

Ako nastaviť pin kódy na diaľku

Pin kód na klávesnici Danapad môže byť nastavený na diaľku cez portál My.Danalock.com. Danabridge vytvorí spojenie medzi zámkom Danalock a My.Danalock.com. Bez Danabridge V3 nemôžete použiť My.Danalock.com na vzdialenú administráciu pin kódov. PIN kódy môžu byť nastavené vlastníkom a vytvorenými užívateľmi s administrátorskými právami.

Danalock V3 musí byť pripojený k Danapad V3 a Danabridge V3.

Ak chcete vytvoriť alebo upraviť kódy PIN, kliknite na ikonu zámku, otvorí sa nové okno s možnosťami zmeny nastavení zámku.

Danapad V3

Stlačte položku Pin codes.

Ak ste už na svojom prístroji Danapad nastavili PIN kódy, na pravej strane okna Modify lock sa zobrazí tabuľka s uvedenými kódmi.

Môžte nastaviť do 20 pin kódov, 4 až 10 číslic.

Danapad V3

Typ prístupu zobrazuje, či je PIN kód permanent (trvalý), recurring (opakujúci) alebo temporary (dočasný). PIN kód má svoje ID pre ľahké rozpoznanie. Stlačením ikony oka zobrazíte/skryjete obsah PIN kódu. Status zobrazuje, či je kód PIN povolený alebo zakázaný. Na pravej strane môžete kód PIN upravovať alebo zmazať.

Danapad V3

Rovnako na pravej strane sú ikony na manuálne obnovenie zoznamu PIN kódov a rozšírenie alebo minimalizovanie zoznamu PIN kódov.

Danapad V3

Vytvorte/upravte PIN kód

Ak chcete pridať nový kód PIN, stlačte tlačidlo „Create new (Vytvoriť nový)“. Ak chcete upraviť už existujúci PIN kód, stlačte tlačidlo „Edit“ v prehľade PIN kódu.

Vytvorte pin kód

Nastavte PIN kód podľa vášho výberu (4 až 10 číslic) alebo nechajte systém vytvoriť náhodný PIN kód stlačením kociek.

Povoľte alebo zakážte pin kód

Povolte alebo zakážte PIN kód. Pri vytváraní nového kódu PIN je táto automaticky povolený.

Vyberte si prístupový typ

PIN kódy sú v predvolenom nastavení nastavené na typ permanent (trvalé), ale takisto možete vytvoriť PIN kódy typu recurring (opakujúce) alebo temporary (dočasné).

Danapad V3

Permanent (trvalý) prístup umožní používateľovi plný prístup k zámku.

Recurring (opakujúci) prístup umožní prístup k zámku v určitú dobu v prednastavených dňoch počas týždňa. Napr. každý pondelok v týždni medzi 9:00 až 12:00.

Temporary (dočasný) prístup umožní užívateľovi neopakujúci sa prístup počas špecifické dátumu a času. Napr. od 12.12.2019 15:00 do 13.12.2019 10:00.

Stlačte “create/save (vytvoriť/uložiť)” - tlačidlo.

Na použitie časovo obmedzených pin kódov musí byť najskôr nastavené časové pásmo Danalock. Ak nie je nastavené, prejdite do sekcie Modify lock (kliknite na ikonu zámku)> General (Všeobecné nastavenia) Danalock.

Danapad V3

Autor 02.12.2019 Návody a Tipy, Ďialkové ovládanie, Recenzie 0 8480

Zanechajte nám Váš názorZanechajte odpoveď

Vyhľadávanie v blogu

Najnovšie názory

Naposledy navštívené

Žiadne produkty

Menu

Porovnať 0