Homey App Widget

Homey App Widget

Homey app widgety (miniaplikácie) – Jedno kliknutie stačí na spustenie obľúbených Flowou

Dnes (19.3.2020) Homey predstavuje miniaplikácie Homey alebo inak povedané widgety mobilnej aplikácie Homey, nová funkcia v aplikácii Homey od verzie v4.1.1. Táti voľne dostupná aktualizácia je vypustená pre všetkých Homey užívateľov dnes.

Homey widgety vám poskytujú rýchly prístup k obľubeným Flowom, priamo z domovejskej obrazovky vášho smartfónu. Je to vynikajúci spôsob ako ovládať váš domov za menej ako sekundu bez potreby otvorenia aplikácie.

Vaša ďalšia nálada je len o jedno kliknutie ďalej

Widgety sú ako mini verzia vašich aplikácií. Hlavným účelom je zobrazovať často používané akcie a vykonávať jednoduché úlohy. Či už chcete rýchly pohľad na počasie alebo zavolať svojej mame jediným dotykom, widgety sú univerzálne a ľahko použiteľné.

Predstavte si, že ste už v posteli a spomeniete si, že ste zabudli vypnúť svetlá v kuchyni. Žiaden strach. Pomocou widgetu / miniaplikácie Homey app rýchlo vypnete všetky svoje zariadenia aktiváciou vlastného Flowu s názvom „Vypnúť všetky svetlá“. Týmto spôsobom už nemusíte znova vstávať z postele. Cestujete každý deň do práce? Stačí sa pozrieť na widget / miniaplikáciu svojej cestovnej aplikácie a aktivovať Flow „Takmer doma“ hneď, ako odchádzate.

Homey App Widget

Skratka na ovládanie domu

Smartfóny s Androidom majú viacero obrazoviek, takže môžete umiestniť widgety kdekoľvek chcete. iOS má špeciálnu obrazovku, kde sú všetky widgety usporiadané v praktickom formáte zoznamu. S trochou námahy môžete zmeniť svoju domovskú obrazovku na nástenku / dashboard pre väčšinu dôležitých vecí, s ktorými na svojom zariadení pracujete. Ak ste veľkým fanúšikom „rýchleho a ľahkého“, pridajte si svoje obľúbené Flowy do svojich miniaplikácií.

Prispôsobte si svoju domovskú obrazovku, pridajte svoje obľúbené Flowy a ovládajte celý svoj domov s minimálnym množstvom klikaním. Potrebujete pomoc s pridaním widgetov do svojho zariadenia? Prečítajte si viac v našom článku.

Ak chcete používať widgety aplikácie Homey, uistite sa, že používate Homey app v4.1.1 alebo vyššiu.

Homey App Widget

Autor 19.03.2020 Návody a Tipy 0 8292

Zanechajte nám Váš názorZanechajte odpoveď

Vyhľadávanie v blogu

Najnovšie názory

Naposledy navštívené

Žiadne produkty

Menu

Porovnať 0