Homey+ a Homey Cloudové Zálohy

Homey+ a Homey Cloudové Zálohy

18.2.2020 - Bola predstavená platforma pre poskytovanie predplatených služieb. Ako prvá bola predstavená služba na vytvorenie zálohy cloudovej zálohy pre riadiacej jednotky Homey alebo Homey Pro.

Predstavenie Homey+ a Homey Cloudové Zálohy

Nikdy nie je zlé byť pripravený a chrániť svoje údaje. Ak by sa stalo niečo nepredstaviteľné chceme aby naše údaje a dáta boli v bezpečí namiesto toho aby sme ich stratili.

Od dnešného dňa je tu Homey+. Za iba 0,99 EUR mesačne vrátane 1-mesačnej bezplatnej skúšobnej lehoty získate prístup k Homey+. Toto úplne nové predplatné zahŕňa prístup ku cloudovým zálohám Homey. Po predplatení tejto služby Homey automaticky vytvorí zálohu každý deň. Upokojujúca myšlienka, všakže?

Homey+

Homey+ predstavuje nové, doplnkové služby za nízky mesačný poplatok. Základné funkcie systému Homey zostanú bezplatné a zaväzujeme sa ich aktualizovať.

Predplatné Homey+ zatiaľ umožňuje prístup ku cloudovým zálohám Homey. Homey+ je možné zakúpiť ako 12-mesačné balenie (10 EUR) priamo z obchodu Homey Store alebo si môžete predplatiť mesačné predplatné z aplikácie Homey. Predplatné Homey+ obsahuje 1-mesiac bezplatného skúšobného obdobia, po ktorom vám budú účtované mesačné poplatky. Vaše predplatné Homey+ môžete kedykoľvek zrušiť.

 

homey cloud backups

 

Bezpečné zálohovanie v cloude

Kvôli mnohým hodinám, ktoré ste strávili automatizáciou svojho domu - a automatizovaným vlastného domu - budete chcieť zabezpečiť, aby sa pri poruche niečoho súvisiaceho s Homey dalo bez námahy Homey znova jednoducho spustiť. Doprajte si pokoj s vedomím, že všetky vaše zariadenia, automatizačné scény(Flowy) a štatistické grafy(Insights) sú bezpečne zálohované.

Posledných 7 záloh vášho Homey je uložených v cloude. Zálohy sú viazané na účet vlastníka. Na jeden užívateľský účet je možné zálohovať maximálne 3 domácnosti. V súhrne jeden účet môže uložiť maximálne 21 celkových záloh. Zálohy môžete spravovať a mazať pomocou svojho domáceho účtu.

Jednoduchá migrácia medzi viacerými jednotkami Homey

Cloudové zálohy sa dajú využiť na jednoduchú obnovu vášho existujúceho systému Homey do predchádzajúceho (zálohovaného) stavu, na migráciu do nového systému Homey alebo na jednoduchú inováciu na Homey Pro. S účtom Homey+ a zálohami Homey Cloud si už nemusíte robiť starosti so stratou nastavení inteligentného domu.

Náhodou alebo omylom ste vymazali niektorý z Flow-ov alebo všetky naraz? Jednoduchou obnovou zálohy máte všetky Flowy naspäť.

Zničil vám Váš domáci miláčik Homey? Obnovte a znova spustite nový Homey za pár minút.

Chceli by ste upgradovať na Homey Pro? Použite zálohu na prenos všetkých nastavení a ani sa pritom nezapotíte.

homey cloud backups

Homey+ je súčasťou Homey v4.0 a Homey app v4.0. Pozývame vás, aby ste si ešte viac zlepšili Váš zážitok z Homey. Kúpte si Homey+ práve teraz!

Autor 18.02.2020 Návody a Tipy, Recenzie 0 3332

Zanechajte nám Váš názorZanechajte odpoveď

Vyhľadávanie v blogu

Najnovšie názory

Naposledy navštívené

Žiadne produkty

Menu

Porovnať 0