Aqara Hub prvé spustenie

Aqara Hub prvé spustenie

Aqara Hub prvé spustenie

Aqara Hub je inteligentné zariadenie podporujúce funkciu HomeKit bridge. So zariadením Aqara Hub, môžu Vaše iOS zariadenia ovládať klasické osvetlenie alebo RGB svetlá, monitorovať teplotu, vlhkosť a atmosférický tlak, snímať pohyb ľudí alebo zistiť únik vody.

Aqara Hub

Pre viac detailov o zariadeniach Aqara, navštívte www.aqara.com

Rýchle nastavenie

1. Stiahnite si aplikáciu

Stiahnite si aplikáciu “Aqara Home” v Obchode Aplikácii alebo naskenujte nasledujúci QR kód na stiahnutie aplikácie Aqara Home.

Aqara Hub

2. Pridajte Hub

a) Zapojte Hub do zásuvky a počkajte 30 sekúnd pokým nebude blikať rýchlo na žlto. Uistite sa, že Váš iPhone alebo iPad (iOS 10.3 alebovyššia) je pripojená do 2.4 GHz Wi-Fi siete.

* Ak používate dual band router, prosím vypnite 5 GHz Wi-Fi siete.

* Udržujte telefón v blízkosti Hub-u a uistite sa, že obe zariadenia sú pripojené na rovnakú Wi-Fi sieť.

b) Otvorte aplikáciu Aqara Home, prejdite na stránku “Accessories” a kliknite na “+” v pravom hornom rohu, a následne vyberte “Aqara Hub”. Nasledujte inštrukcie na obrazovke na naskenovanie alebo manuálne zadanie HomeKit kódu, ktorý nájdete na Hub-e alebo balení , a pridajte Hub do Domácnosti alebo Miestnosti. Uschovajte HomeKit kód.

c) Ak pripojenie zlyhá, stlačte a držte tlačidlo na Hub-e 10 sekúnd pokým Hub rýchlo nebliká žltou farbou pre opakované pripojenie Hub-u.

3. Pridávanie zariadení do Hub-u

Po pripojení Hub-u otvorte aplikáciu Aqara Home, prejdite na stránku „Accessories“ a kliknite na „+“ v pravom hornom rohu a podľa pokynov vyberte príslušenstvo / zariadenia, ktoré chcete pridať do Hub-u. Viac podrobností nájdete v príručke rýchleho spustenia daného zariadenia.

Inštalácia

1. Neumiestňujte Hub príliš blízko k router-u. Pre ideálny prenos sa odporúča vzdialenosť 2 až 6 metrov.

2. V závislosti od miestneho prostredia dosahuje vnútorná prenosová vzdialenosť až 30 metrov medzi Hub-om a zariadeniami bez prekážok, ako sú steny.

Popis Indikačného osvetlenia (kontrolky)

Aqara Hub

Upozornenia

1. Ovládanie zariadení podporujúcich HomeKit automaticky a mimo domova vyžaduje použitie Apple Tv s tvOS 10.2 alebo vyššie alebo iPad s iOS 10.3 alebo vyššie, nastaveného ako Centrum domácnosti.

2. Komunikácia medzi iPhone, iPad, alebo iPod touch a Aqara Hub-om podporujúci funkciu HomeKit-bridge je zabezpečený technológiou HomeKit.

3. Komunikácia medzi Aqara Hub a nasledujúcim príslušenstvom / zariadeniami je zabezpečované Zigbee protokolom, ktorý je prispôsobený a šifrovaný výrobcom Aqara. Takéto príslušenstvo/zariadenia sú nasledovné, Wireless Mini Switch, Wireless Remote Switch (Single Rocker), Wireless Remote Switch (Double Rocker), Wall Switch (No Neutral, Single Rocker), Wall Switch (No Neutral, Double Rocker), Wall Switch (With Neutral, Single Rocker), Wall Switch (With Neutral, Double Rocker), Door and Window Sensor, Motion Sensor, Temperature and Humidity Sensor, Vibration Sensor, Water Leak Sensor.

4. Používanie loga Works with Apple HomeKit znamená, že elektronické príslušenstvo bolo navrhnuté tak, aby sa špecificky pripájalo k zariadeniam iPod touch, iPhone alebo iPad, a bolo
certifikované vývojárom, aby spĺňalo štandardy spoločnosti Apple. Spoločnosť Apple nezodpovedá za prevádzku tohto zariadenia ani za súlad s bezpečnostnými a regulačnými normami.

Špecifikácie

  • Model: ZHWG11LM
  • Operačná Teplota: -10° – +40° C
  • Operačná Vlhkosť: 0% – 95% RH, bez kondenzácie
  • Vstup: 100 – 240 V AC, 50 Hz/60 Hz
  • Bezdrôtový Protokol: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz, Zigbee
  • Online zákaznícke centrum: www.aqara.com/support
  • Výrobca: Lumi United Technology Co., Ltd.
  • Adresa: 8th Floor, JinQi Wisdom Valley, No.1 Tangling Road, Liuxian Ave, Taoyuan Residential District, Nanshan District, Shenzhen, China.
Autor 04.08.2020 Manuály a krátke návody, Aqara 0 9612

Zanechajte nám Váš názorZanechajte odpoveď

Vyhľadávanie v blogu

Najnovšie názory

Naposledy navštívené

Žiadne produkty

Menu

Porovnať 0