Kategórie

Výrobcovia / značky

Značky

Počet značiek: 52

Zobrazených 1 - 40 z 52 položiek
  • Aeotec

    Spoločnosť Aeotec vyrába Z-Wave a Zigbee zariadenia ako senzory, merače energie, relé spínače a stmievače, diaľkové ovládače ale aj riadiace jednotky pre bezdrôtové ovládanie zariadení v dome, kancelárii alebo obchodnej prevádzke.

  • Amazon

    Ani vy si nebudete vedieť vynachváliť šikovné produkty od spoločnosti Amazon. Aktuálne ide najmä o inteligentné reproduktory, ktoré nielen prehrajú vašu obľúbenú hudbu, ale stávajú sa aj prostriedkom na hlasové ovládanie domácnosti. Hlasových asistentov Amazon Alexa využijete pri inteligentných systémoch Fibaro aj Homey. Ľahko si zvyknete, že vám má kto prečítať ranné správy, informácie o počasí alebo sa postará o to, aby vám kávovar pripravil kávu, zatiaľ čo vy sa odhodlávate otvoriť ráno oči. Produkty Amazon Alexa vás očaria nevtieravým dizajnom, vďaka ktorému ľahko zapadnú do akejkoľvek domácnosti.

  • Apple

    Apple je notoricky známy producent počítačov, smartfónov a príslušenstva pôvodom zo Severnej Ameriky. V súčasnosti je jedným z najväčších a najpopulárnejších výrobcov zariadení určených na každodenné používanie pre široké masy.

  • Aqara


    Aqara sú dizajnovo a cenovo zaujímavé smart zariadenia podporujúce Zigbee protokol. Na ovládanie týchto produktov potrebujete riadiacu centrálu / jednotku / hub, či už je to Aqara Hub alebo Homey Pro.

  • Danalock


    Majte vaše dvere pod kontrolou! Inteligentné zámky s podporou všetkých popredných bezdrôtových technológií v elegantnom prevedení Vám to umožnia. Už navždy budete mať prehľad, kto a kedy prišiel ku vám domov.

  • Danfoss

    Danfoss je dánska inžinierska spoločnosť, ktorá sa sústredí na vývoj a výrobu inovačných technológií.

  • DoorBird


    Doorbird je viac ako domový vrátnik! Predstavuje kombináciu exkluzívneho dizajnu a najinovatívnejších technológií pre váš inteligentný dom.

  • Energizer

    Svetovo uznávaný výrobca alkalických a lítiových batérií s použitím pre množstvo nie len smart home zariadení. 

  • EUROtronic Technology GmbH

    Spoločnosť EUROtronic Technology GmbH je nemecká firma založená v roku 1998. Od začiatku svojej existencie sa sústredí na vývoj a výrobu elektronických radiátorových hlavíc pre domáci a zahraničný trh.

  • Eutonomy

    Jedinečné montážne prvky vďaka ktorým moduly FIBARO budete schopný namontovať profesionálne na DIN lištu priamo do elektrického rozvádzača pre jednoduchšiu manipuláciu a diagnostiku samotných modulov. 

  • EVE ENERGY

    Spoločnosť EVE vyrába batérie vrátane lítiových batérií, ktoré sa používajú v zariadeniach ako FIBARO Door/Window Sensor 2 alebo FIBARO The Button.

  • FANSO

    FANSO je najkvalifikovanejším výrobcom lítiových batérií v Číne. Vďaka skúseným špecialistom a technikom v oblasti vývoja, výroby a optimalizácií technológií funguje spoločnosť FANSO už viac ako 30 rokov.

  • FIBARO

    Smarterhome.sk ako oficiálny distribútor a predajca výrobkov FIBARO predstavuje chytrý systém, ktorý vás dokáže zbaviť mnohých povinností týkajúcich sa chodu domácnosti. Vďaka tomutointeligentnému systému spolu dokážu elektrické prístroje vo vašom dome alebo byte jednoducho komunikovať a vám tak „odpadá“ mnoho činností, ktoré za vás urobí FIBARO. Čo všetko zvládne?

  • frient

    Dánska technologická spoločnosť DEVELCO Products s dlhoročnými skúsenosťami vo vývoji, produkcií a distribúcií zariadení založených na komunikačnom protokole ZigBee sa pre tento krát rozhodla vyvinúť zariadenia pre bezdrôtové ovládanie smart domácností pod vlastnou značkou Frient.

  • GLEDOPTO

    GLEDOPTO je výrobcom tradičných LED produktov vybavených s 2,4 GHz technológiou ZIGBEE.

  • Google

    Inteligentné produkty od spoločnosti Google. V kategórii produktov nájdete napr. hlasových assistentov, ktorých je možné integrovať do automatizačných systémov Fibaro, Homey a iných.

  • GP

  • Haylou

    Značka Haylou vystupuje na trhu s inteligentným a športovým spotrebným tovarom. Okrem iného však vyrába produkty aj pre Xiaomi, takže kvalitu jej produktom nemožno uprieť. Uspieť nebolo ťažké – kvalitný výskum a vývoj, k tomu dobrý marketing a spokojný úsmev zákazníka je tu. Ak si ani vy neviete predstaviť športovanie bez Bluetooth TWS slúchadiel či inteligentných hodiniek, potom vás Haylou zásobí všetkým, čo ku komfortnému športu budete potrebovať. Cieľom značky bolo stať sa jedným z top hráčov v priemysle a vízia sa naplnila. Už teraz sa v Číne tešia najväčšej priazni. Zaraďte sa do radu spokojných užívateľov smart zariadení a presvedčte sa, že hudba či akékoľvek zvuky vás môžu sprevádzať kdekoľvek, i bez množstva káblov

  • Heatit by Thermo-Floor AS

    Heatit (Thermo-Floor AS)

    Heatit by Thermo-Floor AS je renomovaná spoločnosť so zameraním na dodávku a vývoj vykurovacích a podlahových systémov. Sú inovatívnym líderom v oblasti podlahového vykurovania a ponúkajú široký sortiment vysoko kvalitných vykurovacích produktov pre obytné, komerčné a priemyselné použitie.

  • Heiman

    Heiman je technologická spoločnosť s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti domácej automatizácie. Spoločnosť sa zameriava najmä na vývoj a produkciu Z-WaveZigBee senzorov a zabezpečovacích prvkov.

  • HELTUN

    HELTUN je Arménsko-Americká technologická spoločnosť, ktorá sa zaoberá vývojom a produkciou najkrajších a technicky najpokročilejších smart termostatov a vypínačov pre vašu Z-WAVE inteligentnú domácnosť.

  • HIKVISION

    Spoločnosť Hikvision Europe je popredným svetovým poskytovateľom inovatívnych kamerových systémov. Zdokonalila základné funkcie kódovania obrazu a zvuku, ich následného spracovania a ukladania tak, aby mohli byť implementované do rôznych odvetví nášho hospodárstva, či už dopravy, vzdelávania, zdravotnej starostlivosti, bezpečnosti, ale tiež ako súčasť inteligentných domov. Všetky produkty boli vyvinuté s jasným zámerom – zabezpečiť a ochrániť naše domovy, našich blízkych, ako aj naše podnikanie. Vďaka jednoduchej inštalácii pomocou jedného koaxiálneho kábla sa výrazne zníži čas na prípravné a inštalačné práce. Súčasné technológie produktov Hikvision umožňujú spravovať veľké parkoviská, uľahčujú množstvo činností vo sfére obchodu a služieb a sú tak zárukou vysokej prevádzkovej efektivity a konkurencieschopnosti. Ich riešenia ponúkajú okrem úspory času a peňazí tiež množstvo inovatívnych riešení, ktoré slúžia na našu ochranu, zabezpečenie a maximálne pohodlie.

  • HMS

    IR ovládač klimatizácií dokáže integrovať akúkoľvek klimatizáciu s IR prijímačom do Z-Wave smart home systému

  • Home Assistant

    Home Assistant je výkonná open source platforma pre automatizáciu domácnosti. Umožňuje vám ovládať a automatizovať rôzne inteligentné zariadenia a systémy vo vašej domácnosti, ako sú svetlá, termostaty, kamery a ďalšie.

    Teraz Home Assistant vyvíja aj vlastné produkty inteligentnej domácej automatizácie.

  • Homey

    Produkty Homey od výrobcu Athom sú pokročilé zariadenia, ktoré podporujú všetky moderné inteligentné protokoly (napr. ZigBee, Z-Wave +, WLAN, Google Assistant, WiFi, Bluetooth) a vďaka svojej nespútanej integrovanej sile dokážu komunikovať so všetkými vašimi SMART zariadeniami v domácnosti. Je len na vás, aký scenár spolupráce si vytvoríte, aby bol dostatočne vyhovujúci pre vašu bezpečnosť, pohodlie, ale aj zábavu a úsporu. Homey sa dokáže pripojiť k vyše 50 000 zariadeniam viac než 1 000 značiek. Dokáže zautomatizovať všetky bežné procesy v domácnosti, napr. ovládať osvetlenie, nastavovať termostaty či monitorovať senzory, ale dokáže tiež na základe dlhodobejšie meraných údajov vyhodnocovať a flexibilne reagovať na aktuálne požiadavky v oblastiach, ktoré majú výrazný vplyv na zníženie celkových nákladov na energie. S Homey riadite a kontrolujete svoj domov len pomocou svojho smartfónu, čo vám dáva nekonečnú voľnosť, a zároveň tiež absolútnu moc. 

  • LaMetric

    Inteligentné WiFi hodiny s diplejom, vďaka ktorým môžete kontrolovať aktuálne upozornenia z emailu alebo sociálnych sietí. Rovnako môžete skontrolovať počasie, burzu, kurzy. Taktiež si môžete vypočuť rádio alebo prehrať Spotify vďaka vstavanému reproduktoru.

  • MCO Home

    Čínsky výrobca zariadení pre bezdrôtové ovládanie inteligentných domácností a budov so zameraním na komunikačné protokoly Z-Wave a WiFi. MCO Home sa primárne zaoberá výrobou zariadení na kontrolu kvality atmosféry vo vašej inteligentnej domácnosti. Je popredným výrobcom termostatov pre inteligentné budovy fungujúce na Z-Wave protokole, ale aj množstva iných senzorov a meračov pre kontrolu ovzdušia v interiéry.

  • Meross

    Meross

    Meross je technologická spoločnosť, ktorá sa špecializuje na vytváranie inteligentných domácich zariadení a riešení. Ich produkty zahŕňajú široký sortiment inteligentných zásuviek, vypínačov, žiaroviek, otváračov garážových brán a ďalších. Tieto zariadenia sú navrhnuté tak, aby sa dali ľahko integrovať do existujúcich domácich riešení, čo používateľom umožňuje ovládať a monitorovať rôzne aspekty svojich domovov na diaľku prostredníctvom aplikácií pre smartfóny alebo hlasových asistentov. Meross sa zameriava na poskytovanie užívateľsky prívetivých, cenovo dostupných a spoľahlivých riešení pre inteligentné domácnosti s cieľom zvýšiť pohodlie, energetickú účinnosť a bezpečnosť v moderných domácnostiach.

  • Nanoleaf

    Inteligentné, modulárne osvetľovacie systémy značky Nanoleaf prinášajú úplne nový rozmer v segmente osvetlovacej techniky. Vyskladajte si tvar Vášho svietidla, tak, ako Vám najviac vyhovuje, nastavte si farbu svetla zo 16 miliónov rôznych možností, premeňte hudbu, ktorú milujete na neobyčajnú svetelnú show. Toto a mnoho viac umožňujú smart svietidlá Nanoleaf

  • Netatmo

    Netatmo je francúzska spoločnosť, ktorá vyrába inteligentné domáce zariadenia. Spoločnosť bola založená v roku 2011 a uviedla na trh rôzne produkty vrátane rôznych bezpečnostných kamier, senzorov počasia a detektora dymu pripojeného na internet. Spoločnosť bola kúpená v novembri 2018 francúzskou skupinou Legrand s cieľom rozšíriť jej sortiment prepojených výrobkov a posilniť svoju prítomnosť na inteligentnom domácom trhu.

  • NOD On

    NodOn je francúzska spoločnosť so zameraním na bezdrôtové technológie pre smart domácnosti. Do portfólia značky NodOn patria dizajnové zariadenia pracujúce na všetkých najpoužívanejších bezdrôtových technológiách.

  • NOUS

    Nous

    NOUS je vedúcou európskou značkou v oblasti technológií pre inteligentné domácnosti od roku 2014.

    Hlavnou špecializáciou NOUS je tovar systému IOT spravovaný domácimi hlasovými asistentmi Google a Alexa. Hlavnými smermi sú osvetlenie, bezpečnostné kamery, senzory, vypínače a zásuvky.

  • Nuki


    Nuki Home Solutions je priekopníkom v riešeniach pre inteligentné domácnosti v celej Európe. Za svoj prvoradý cieľ si stanovili, aby prístupy do inteligentných domov boli stále jednoduchšie a klasické kľúče sa stali minulosťou. Výsledkom je produkt, ktorý dokáže zmeniť smartfón na inteligentný kľúč od dverí. Smart Lock je inteligentný zámok, ktorý užívateľom poskytuje maximálne pohodlie a komfort.

  • Orange Pi

    Orange Pi je popredný svetový poskytovateľ hardvérových vývojových dosiek s otvoreným zdrojovým kódom a softvéru s otvoreným zdrojovým kódom.

  • Philio

    Philio Technology Corporation je inovatívna firma, ktorá vyrába produkty pre Internet of Things, Inteligenté domy pričom využíva najnovšie bezdrôtové technológie ako Z-Wave a ZigBee.

  • Phoscon by dresden elektronik

    Phoscon je podznačka produktov orientovaných primárne na Zigbee protokol.

  • POPP

    Popp & Co je nemecká spoločnosť, ktorá prináša do sveta IoT a inteligentných domácností množstvo kvalitných zariadení založených na komunikačnom protokole Z-Wave.

  • Qubino

    Výrobca spoľahlivých Z-Wave zariadení, najmä podvypínačových modulov pre ovládanie osvetlenia, spotrebičov, žalúzií, meračov spotreby elektrickej energie

  • Raspberry Pi

    Najvýkonnejší najmenší počítač na svete od Raspberry Pi už dokáže ovládať aj vašu domácnosť a inteligentný dom.

  • Remotec

    Remotec je úspešná spoločnosť s dlhou tradíciou vo svete bezdrôtových inteligentných domácností. Venuje sa najmä vývoju a produkcií zariadení pracujúcich na protokoloch Z-Wave, ZigBee, WiFi, IR a Bluetooth. 

Zobrazených 1 - 40 z 52 položiek

Naposledy navštívené

Žiadne produkty

Menu