Kategórie

Senzory a detektory 

Vďaka inteligentným senzorom a detektorom budete mať dôkladný prehľad o vašej domácnosti aj v čase vašej neprítomnosti. Vyhnete sa katastrofám spôsobených požiarom, únikom toxických plynov alebo záplavou, pretože po prekročení povolených limitov zašle senzor informácie riadiacej jednotke. Tá spustí poplach a pošle výstrahu aj na váš smartfón. Detektory môžu reagovať na viacero faktorov, napríklad na pohyb, ale i na otvorenie okien či dverí, a tak ste chránení pred návštevou zlodejov. Medzi multifunkčnými senzormi objavíte aj domáce meteostanice alebo senzory detegujúce teplo, svetlo, pohyb, vlhkosť a vibrácie zároveň.

  • Pohybové senzory
    Pohybové senzory

    Život a zdravie si nadovšetko ceníme, preto si ich chránime všetkými dostupnými prostriedkami. Keď sa však v našej domácnosti ocitne nepozvaný hosť, nie vždy chce ublížiť nám, často ho zaujíma skôr hodnota nášho majetku. Vďaka pohybovým senzorom sme okamžite upozornení na neželaný pohyb v interiéri alebo exteriéri a dokážeme včas zakročiť, či už privolaním pomoci, alebo vykonaním ďalších opatrení (zamknutie dverí, okien a pod.) prostým príkazom riadiacej jednotke. Môžeme ich však využiť aj na sledovanie správania členov našej domácnosti, a tak si teda napr. všimneme, že dieťa vstúpilo do zakázanej zóny.

  • Senzory otvorenia dverí alebo okien
    Senzory otvorenia dverí alebo okien

    Z-Wave senzory otvorenia dverí alebo okien môžu byť umiestnené na dverách alebo oknách a posielajú informáciu o stave otvorenia do Z-Wave riadiacej jednotky vďaka čomu budete mať vždy prehľad. Dokážu Vás napríklad upozorniť, keď pri odchode z domu zabudnete otvorené okná.

  • Teplotné senzory
    Teplotné senzory

    Moderná technika nám uľahčuje život v mnohých smeroch. Je skvelé mať prehľad o stave našej domácnosti a teplotných podmienkach vnútri alebo vonku. Teplotu dokážeme sledovať priamo cez náš smartfón, počítač alebo tablet a získaným informáciám prispôsobujeme správanie našich ostatných spotrebičov. Stačí poslať signál riadiacej jednotke, ktorá sa už o všetko postará. Teplotný senzor nám i na diaľku umožní skontrolovať teplotu vzduchu a regulovať ju prostredníctvom inteligentných technológií. Je to chytré a komfortné riešenie pre každého, kto chce kráčať s dobou.

  • Senzory vlhkosti
    Senzory vlhkosti

    Senzory sú pomocníci na nezaplatenie a využitie nachádzajú nielen v domácnostiach, ale i vo firmách, kde je sledovanie istých veličín nevyhnutnosťou. Senzory vlhkosti monitorujú stav vlhkosti v ovzduší a upozorňujú nás na nepriaznivé hodnoty, vďaka čomu ich my vieme následne ovplyvniť, napr. i na diaľku prostredníctvom smartfónu a inteligentných zariadení. Prehľad o hodnotách vlhkosti ocenia najmä firmy, ktoré skladujú rôzne druhy materiálov alebo tovaru. Senzory na meranie vlhkosti pracujú precízne, jednoducho sa inštalujú i nastavujú. V kombinácii s teplotnými senzormi nám umožňujú lepšie regulovať vykurovanie miestností.

  • Záplavové senzory
    Záplavové senzory

    Bezpečnosť majetku rodiny alebo firmy si vieme ešte lepšie odsledovať vďaka inteligenntým zariadeniam nainštalovaným v našich domácnostiach alebo na pracoviskách. Kedykoľkvek tam nie sme fyzicky prítomní, senzory nám posielajú správy na telefón, tablet alebo počítač a informujú nás o aktuálnom stave či niekedy i nezvyčajných okolnostiach. Záplavové senzory vysielajú varovné signály v prípade, že zaznamenajú záplavu. Tá môže nastať napr. i vtedy, keď zlyhá niektorý z našich spotrebičov, ktorý pri svojej činnosti využíva prívod vody. So záplavovými senzormi získame istotu, že je všetko v poriadku, alebo vďaka nim môžeme situáciu napraviť.

  • Požiarne hlásiče
    Požiarne hlásiče

    Z-wave požiarne senzory informujú Vašu Z-Wave riadiacu jednotku o množstve toxický plynov. Keď sa dosiahne určitá hranica spustí sa poplach a pošle sa správa o možnom nebezpečenstve do Vášho smartfónu alebo tabletu.

  • CO senzory
    CO senzory

    Inteligentné zariadenia sa starajú o náš maximálny komfort a bezpečnosť. Medzi senzormi zastávajú významné postavenie aj senzory monitorujúce stav CO v ovzduší. Škodlivé plyny môžu v prípade dlhodobého vdychovania poškodiť naše zdravie, ale i spôsobiť výbuch, preto je vhodné domácnosti i firmy opatriť senzormi schopnými odhaliť mimoriadnu situáciu a spustiť alarm alebo rovno zaslať upozornenie na náš telefón, tablet alebo počítať. Na základe toho vieme včas reagovať a zabrániť katastrofám. Pokiaľ vlastníme inteligentné zariadenia, kritický stav sa dá napraviť aj na diaľku jediným kliknutím.

  • CO2 senzory
    CO2 senzory

    Z-wave CO2 senzory podobne ako senzory CO informujú vašu riadiacu jednotku o množstve oxidu uhličitého vo vzduchu. Umožňujú tak včasne reagovať na situácie, keď je hladina CO2 príliš vysoká a teda môže ohroziť zdravie vás a vašej rodiny. 

  • Senzory osvetlenia
    Senzory osvetlenia

    Z-wave svetelné senzory sú senzory, ktoré poskytujú informácie o intenzite svetla v danom priestore riadiacej jednotke. Na základe informácie o osvetlení môže riadiaca jednotka dávať povely napríklad žalúziám, aby sa stihli, alebo záhradnému osvetleniu, aby sa rozsvietilo. 

  • Senzory UV žiarenia
    Senzory UV žiarenia

    Z-wave UV sensory sú senzory, ktoré poskytujú informáciu riadiacej jednotke o stave UV žiarenia.

  • Meteostanice
    Meteostanice

    Nie vždy si nájdeme čas na sledovanie predpovedí počasia, no pokiaľ chceme poznať aktuálnu teplotu vzduchu a pravdepodobnosť zrážok, inteligentné meteostanice nás zbavia povinnosti sledovať správy. Prispôsobte získaným údajom z meteostanice teplotu vo vašej domácnosti, firme alebo vo vonkajšom bazéne, prikážte oknám, ako sa majú správať, nastavte si zavlažovanie. Ak meteostanica vyhodnotí, že bude pršať, zavlažovací systém sa nemusí zbytočne spustiť a vy opäť ušetríte. Inteligentné meteostanice vám každý deň prezradia, ako sa máte obliecť, či budete potrebovať dáždnik, aký silný vietor bude fúkať, aká je v priestore vlhkosť a pod.

  • Senzory dažďa
    Senzory dažďa

    Z-wave dažďové senzory sú Z-Wave senzory, ktoré poskytujú riadiacej jednotke informácie o množstve zrážok, sile ďažda, atď. Nastavte vaše vonkajšie žalúzie, tak, aby sa stiahli vždy keď začne pršať a ochránia vaše okná pred dažďovou vodou, alebo využite informácie z dažďového senzora v zavlažovacom systéme.

  • Univerzálne senzory
    Univerzálne senzory

    Z-Wave univerzálne senzory sú také zariadenie pomocou, ktorých dokážete z integrovať už existujúce senzory do Z-Wave systému. Taktiež Vám takéto univerzálne senzory umožnia vytvoriť celkom nové Z-Wave zariadenia.

  • Plynové senzory
    Plynové senzory

    Z-Wave plynové senzor sú Z-Wave senzory, ktoré poskytujú riadiacej jednotke informácie o množstve nameraného plynu.

na stránke
Zobrazených 41 - 80 z 114 položiek
Zobrazených 41 - 80 z 114 položiek

Naposledy navštívené

Žiadne produkty

Menu