Kategórie

Elektrická energia 

Inteligentný domov si ani nedokážeme predstaviť bez možnosti ovládania spotrebičov alebo osvetlenia na diaľku. Majte vždy prehľad o tom, koľko energie spotrebuje vaša domácnosť alebo konkrétne zariadenie, a to prostredníctvom šikovných zásuviek, modulov a meračov s atraktívnym vzhľadom, značne tak ušetríte. Inteligentné zásuvky stačí vložiť do bežnej zásuvky a môžete si užívať ich bohaté funkcie. Modulmi ovládate svetlá a jednoduché spotrebiče a zároveň kontrolujete ich spotrebu. Prepracovanejšie moduly zvládnu aj manipulovať s roletami či garážovými bránami len na základe príkazu z vášho smartfónu. Na ovládanie vykurovacích systémov použite relé s časovačom, stmievacie moduly nahradia existujúce vypínače.

  • Zásuvky
    Zásuvky

    Prajete si zapínať a vypínať jednotlivé elektrospotrebiče aj na diaľku? Pomôžu vám v tom inteligentné zásuvky fungujúce bezdrôtovo, prostredníctvom Wi-Fi pripojenia. Zariadenia pracujú presne a precízne, dokážu monitorovať aj analyzovať spotrebu elektrinyovládať elektrospotrebiče napr. prostredníctvom smartfónu alebo počítača. Inteligentné zásuvky môžete použiť na spojazdnenie akéhokoľvek elektrického zariadenia a nepotrebujete k tomu nijaké špeciálne vzdelanie, náradie ani elektrikára. Sú malé a vďaka atraktívnemu vzhľadu zapadnú do každého moderného interiéru. Ovládajú sa jednoducho a intuitívne.

  • Spínacie relé moduly
    Spínacie relé moduly

    Stretli ste sa už s nedoplatkami za zvýšenú spotrebu vašich spotrebičov? Majte pod kontrolou ich spotrebu vďaka relé modulom! Vyhnete sa tak nedoplatkom a mnohým neželaným aspektom, ktoré súvisia s energiami. Majte spotrebu pod palcom vďaka našim produktom, ktoré môžete ľahko aj ovládať. Ponuka je široká, stačí si vybrať presne to, čo potrebujete. Stavte na výrobky, ktoré ponúka smarterhome.sk a buďte si istí, že presne viete, čo sa u vás doma deje. Aj v prípade, že ste na dovolenke alebo tisícky kilometrov vzdialení.

  • Stmievacie moduly
    Stmievacie moduly

    Vytvorte si doma príjemné prostredie vďaka stmievacím regulátorom. Oni môžu za intímnu atmosféru, ktorú dokážu vyčarovať žalúziami alebo dokonca ventilátormi. Urobte si doma pohodlie, o akom ste vždy snívali, vďaka šikovným pomocníkom, ktorých si môžete objednať prostredníctvom internetovej predajne smarterhome.sk. Nikdy to nebolo jednoduchšie, stačí si zabezpečiť produkty, ktoré sa postarajú o vašu dokonalé bývanie. Inteligentná domácnosť je tým najlepším riešením nielen pre zaneprázdnených. Poraďte sa s našimi odborníkmi, stavte na produkty z ponuky smarterhome.sk.

  • Meranie spotreby
    Meranie spotreby

    Spotrebiče v našej domácnosti na svoj chod využívajú elektrinu. Mnohé používame denne, neuvedomujúc si, koľko elektrickej energie spotrebúvajú, zatiaľ čo my si užívame pohodlie. Aj s meračmi spotreby elektriny sa dá v inteligentnej domácnosti veľa ušetriť. Získate vďaka nim prehľad o svojom spotrebiteľskom správaní, ale i fungovaní jednotlivých zariadení. Ak si všimnete, že využívajú príliš veľa elektriny, nastal čas vymeniť ich za úspornejšie a modernejšie modely. V inteligentnej domácnosti môžete tieto zariadenia nielen sledovať, ale i ovládať na diaľku. Spotreba elektriny sa meria pomocou Z-Wave zásuviek alebo relé modulov na jednotlivých spotrebičoch.

na stránke
Zobrazených 121 - 160 z 178 položiek
Zobrazených 121 - 160 z 178 položiek

Naposledy navštívené

Žiadne produkty

Menu